Työeläkekuntoutuksen tavoite

Työeläkekuntoutuksen tavoitteena on pidentää työuraasi jäljellä olevaa työkykyäsi hyödyntäen. Terveydentilan muutosten myötä työnkuvasi räätälöinti, työpaikan vaihto tai uudelleenkoulutus voi olla tarpeen. Sovimme kanssasi yhdessä tavoitteista ja etenemisestä. Teemme tiivistä yhteistyötä työeläkeyhtiöiden ja muiden toimijoiden kuten työnantajien ja oppilaitosten kanssa.

Kaikissa Coronaria Verven toimipaikoissa on erityisosaamista työuraohjauksesta, työkyvyn ymmärtämisestä sekä alueellisista työmarkkinoista. Tarjoamme myös laadukasta ohjausta yritystoiminnan käynnistämisen tueksi tai nykyisen yritystoiminnan muuttamiseksi.

Kenelle työeläkekuntoutus on tarkoitettu?

Työeläkekuntoutus on tarkoitettu työikäisille työntekijöille tai yrittäjille, joiden työkyky on heikentynyt tai joilla on työkyvyttömyyden uhka lähimmän viiden vuoden kuluessa. Kuntoutus käynnistyy työeläkeyhtiöiden toimeksiannosta.

Lisätietoja työeläkekuntoutuksesta

Autamme sinua mielellämme, jos sinulla on kysyttävää. Lisätietoja työeläkekuntoutuksesta saat omalta uravalmentajaltasi tai palveluvastaava Heli Tuomiselta sähköpostitse heli.tuominen@verve.fi / heli.tuominen@coronaria.fi tai puhelimitse numerosta 044 700 2016.

Ajankohtaista

1.4. 2022 tehdyn liiketoimintakaupan myötä tämä palvelu on jatkossa osa suomalaista Coronaria Kuntoutus- ja terapiapalveluita. Palvelu jatkuu entiseen tapaan. Lue liiketoimintakaupasta lisää > 

Verve lyhyesti

Verve on täysin kotimainen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva valtakunnallinen asiantuntija. Autamme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa. Heikentyneen toimintakyvyn ja arjessa selviytymisen tueksi tarjoamme vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja terapiapalveluita. Verve on myös yli 400 ammattilaisen työpaikka, joka tarjoaa uramahdollisuuksia 18 paikkakunnalla.

Me näemme sinut ja potentiaalisi.

Ota yhteyttä