Tervetuloa Verveen kehittämään omaa työ- ja toimintakykyäsi. Tavoitteenamme on auttaa tavoitteidesi ja tilanteesi mukaisen ratkaisun löytämisessä sekä työ- ja toimintakykysi kehittymisessä. Toivomme sinun viihtyvän Mikkelin Anttolassa ja nauttivan rauhallisesta ja luonnonläheisestä ympäristöstä.

Kuntoutussihteerimme palvelevat kaikissa kuntoutukseen liittyvissä kysymyksissä:
p. 040 779 1693 ja 040 044 2527, kuntoutussihteeri.mikkeli(a)verve.fi

Saapuminen

Toimipaikkamme sijaitsee Anttolassa (Hovintie 224). Meille on hyvät kulkuyhteydet Mikkelin keskustasta, josta matkaa on 25 kilometriä. Verveen pääset omalla autolla, linja-autolla tai taksilla. Mikkeliin on myös hyvät junayhteydet.

Ilmoittautuminen

Kun saavut kuntoutukseen, ilmoittaudu ensin Hotelli Anttolanhovin (Hovintie 224) vastaanotossa. Ilmoittautumisen yhteydessä saat kurssiohjelman ja lisätietoja.

Majoitus

Hotelli Anttolanhovissa majoitut viihtyisästi kahden hengen huoneissa. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja allergikoille soveltuvia. Anttolanhovissa on ympärivuorokautinen päivystys. Hotellissa on myös mahdollisuus pyykinpesuun ja vaatteiden kuivatukseen. Sinulla on mahdollisuus vuokrata kylpytakki kuntoutusjaksosi ajaksi. Vältä voimakkaiden hajusteiden käyttöä, sillä ne voivat aiheuttaa oireita hotellissa majoittuville hengityssairaille.

Ruokailut

Ruokailu järjestetään Anttolanhovin Rantaravintolassa. Ilmoitathan mahdollisesta erityisruokavaliostasi jo ennen kuntoutusjaksolle tuloa. Ravintolassa voit viettää tanssi-illan tai mukavan juttutuokion hyvässä seurassa.

Varustus

Ota mukaan sisä- ja ulkoliikuntaan sopiva vaatetus: esimerkiksi verryttelyasu, lenkkikengät ja uimapuku. Tarvitset mukaan myös omat hygienianhoitovälineet, mahdolliset lääkkeet ja reseptit sekä muut henkilökohtaiset välineet (esim. vesipullo, reppu tai pieni kassi).

Monipuoliset liikuntamahdollisuudet

Verve Mikkeli Anttolassa tarjoaa sijaintinsa ja luonnonläheisyytensä puolesta erinomaiset mahdollisuudet liikuntaan ja hyvinvoinnin hoitamiseen. Kuntoutusjaksosi aikana käytössäsi on kuntosali ja uima-allas kuntoutujille varatuilla vuoroilla. Ilta- ja viikonloppukäyttöön voit lainata liikuntavälineitä.

Muut palvelut

Hotelli Anttolanhovissa käytössäsi on pieni kirjasto ja lehtien lukuaula sekä maksuton Internet-yhteys.

Tutustumiskohteet lähiympäristössä

Verve Mikkelin läheisyydestä löytyvät esim. Ollinmäen Viinitila, Kenkävero, Visulahti, Tertin Kartano, Mikkelin Teatteri, Ski Tornimäki, Annilan Golfkeskus ja tietysti Mikkelin tori.