Kun työelämä ei ole vaihtoehto, parannamme kuntoutujan toimintakykyä ja hyvinvointia arjessa
vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen ja terapian keinoin. 
Autamme ihmisiä myös pääsemään ja palaamaan työhön,
sekä jaksamaan siellä paremmin. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä sekä autamme koko liiketoimintaa uudistumaan
.

Haemme Ouluun

Vapaa-ajan ohjaajaa

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 12.3.2018 alkaen

Etsimme Verve Oulu Kuntotalolle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vapaa-ajan ohjaajaa / askartelun ohjaajaa, joka suunnittelee ja toteuttaa kuntoutujille erilaista harraste- ja ajanviettotoimintaa arki-iltaisin.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme organisointi- ja yhteistyökykyä, joustavuutta ja myönteistä asennetta. Koulutusvaatimuksena on nuoriso- tai vapaa-ajan ohjauksen perustutkinto, lasten ja nuorten erityisohjaajan tutkinto tai askartelunohjaajan tutkinto. Jos olet koulutukseltasi askartelunohjaaja, sinulla tulee olla kolmen vuoden kokemus kuntoutuksen parissa työskentelystä. Lähihoitajan opinnot katsotaan eduksi.

Työaika on n. 25 h /viikko.
Palkkaus
terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaan.
Työ alkaa 12.3.2018.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 4.2.2018 mennessä palvelupäällikkö Seija Hirsilälle osoitteeseen seija.hirsila@verve.fi 

Lisätiedot palvelupäällikkö Seija Hirsilä puh. 050 312 7259
ke 24.1. klo 10.00-12.00
to 1.2. klo 8.00-10.00

Validia Kuntoutus Pori, Järvenpää, Lahti, Tampere ja Turku yhdistyvät Verveen
1.1.2018 ja jatkavat toimintaansa Verven nimellä.


Haemme nyt Poriin 

Toimintaterapeuttia

Terapiapalveluihin

Työskentelet tiiviisti kuntoutujan ja hänen läheistensä kanssa. Yhteisenä tavoitteenanne on tukea hänen selviytymistään arjessa ja parantaa siten hänen elämänlaatuaan. Teet terapiatyötä toimitiloissamme sekä asiakkaille tärkeissä paikoissa, kuten koulussa, päiväkodissa tai asiakkaan kotona. Teet yhteistyötä myös esimerkiksi opettajien, muiden terapeuttien ja lähettävien tahojen kanssa.

Arvostamme kuntouttavaa työskentelyotettasi ja kokemustasi neurologisesta kuntoutuksesta. Työskentelyalueenasi on Pori ja sen lähikunnat. Asiakkainasi on lapsia, nuoria ja aikuisia.

Toimita hakemuksesi 19.1.2018 mennessä Terttu Rossille osoitteeseen terttu.rossi@verve.fi 
Hakuajan aikana löydät lisätietoja terapiapalveluista Validia Kuntoutus Porin nettisivuilta.

Lisätiedot 2.1. alkaen:
Kristiina Peltoranta 044 765 0493 (2.1. alkaen)
Terttu Rossi 040 044 2553 (15.1. alkaen)

Toimimme ympäri Suomea 250 henkilön voimin. Kuulumme samaan yritysryhmään Kruunupuiston ja Kuntoutuskeskus Kankaanpään kanssa. Liity joukkoomme tekemään työtä, jossa on järkeä!