Autamme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä sekä autamme koko liiketoimintaa uudistumaan. Kun työelämä ei ole vaihtoehto, parannamme kuntoutujan toimintakykyä ja hyvinvointia arjessa vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen ja terapian keinoin.

Haemme Tampereelle 

Toimintaterapeuttia

osa-aikaisesti terapiapalveluihin

Työskentelet tiiviisti kuntoutujan ja hänen läheistensä kanssa. Yhteisenä tavoitteenanne on tukea kuntoutujan selviytymistä arjessa ja parantaa siten hänen elämänlaatuaan. Teet terapiatyötä toimitiloissamme sekä asiakkaille tärkeissä paikoissa, kuten koulussa tai asiakkaan kotona. Työskentelet yhteistyössä myös esimerkiksi opettajien, muiden terapeuttien ja lähettävien tahojen kanssa.

Arvostamme kuntouttavaa työskentelyotettasi ja kokemustasi neurologisesta kuntoutuksesta. Työskentelyalueenasi on Tampere ja lähikunnat. Asiakkaasi ovat pääosin aikuisia.

Työsi alkaa viimeistään 2.7.2018.

Toimita hakemuksesi 1.6.2018 mennessä Terttu Rossille osoitteeseen terttu.rossi@verve.fi 

Lisätietoja antaa kuntoutuspäällikkö Terttu Rossi p. 040 044 2553.Etsimme Ouluun

Psykologia


Me verveläiset kaivamme esiin yhdessä asiakkaamme kanssa joskus kadoksissakin olleen osaamisen, kokemuksen ja innostuksen. Autamme ihmisiä jäsentämään omat vahvuutensa, selkiyttämään tavoitteensa ja ohjaamme heitä työelämään.

Tule mukaan tekemään kanssamme merkityksellistä työtä osana nuorten tiimiä! Autamme nuoria opiskelujen ja työelämän alkuun ammatillisen kuntoutuksen keinoin. Tehtäväsi alkaa 30.7.2018 ja jatkuu ainakin vuoden loppuun saakka.

Lähetä hakemuksesi 1.6.2018 mennessä Anu Peltolalle osoitteeseen: anu.peltola@verve.fi

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Anu Peltola p. 040 762 2850 tiistaina 22.5. klo 14–16.

Toimimme ympäri Suomea yli 250 henkilön voimin. Kuulumme samaan yritysryhmään Kruunupuiston ja Kuntoutuskeskus Kankaanpään kanssa. Liity joukkoomme tekemään työtä, jossa on järkeä!