Autamme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä sekä autamme koko liiketoimintaa uudistumaan. Olemme tukena myös heille, joilla on heikentynyt toimintakyky ja haasteita selviytyä arjessa.

Haemme nyt Kuopioon

Ammatillista kuntoutusohjaajaa


Tehtäväsi on auttaa ihmisiä jäsentämään omat vahvuutensa ja selkiyttämään tavoitteensa. Teet ohjaustyötä Kelan työllistymistä edistävässä ammatillisessa kuntoutuksessa, eli työkokeiluissa ja työhönvalmennuksissa sekä Kuopion kaupungin työllistymishankkeissa. Asiakkaiden ohjauksen lisäksi rakennat kontakteja työnantajiin ja teet käyntejä työpaikoilla.

Koulutukseltasi olet sosionomi (amk) tai kuntoutuksen ohjaaja (amk). Myös kasvatustieteilijä tai sosiaalipsykologi ovat varsin hyviä pohjakoulutuksia. Kokemuksesi ammatillisesta kuntoutuksesta, asiakkaiden urasuunnitelmien tekemisestä ja heidän työllistymispolkunsa tukemisesta katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi pian, sillä työ alkaa heti sopivan hakijan löytyessä. Määräaikaisen työsuhteen kesto 30.3.2018 saakka. Yhteydenotot palvelupäällikkö Arja Kirjavainen, mieluiten sähköpostitse arja.kirjavainen@verve.fi tai 044 713 0698 klo 15 jälkeen.