Autamme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä sekä autamme koko liiketoimintaa uudistumaan. Olemme tukena myös heille, joilla on heikentynyt toimintakyky ja haasteita selviytyä arjessa. Tule joukkoomme tekemään työtä, jossa on järkeä!

Etsimme Turun yksikköömme

Ammatillista kuntoutusohjaajaa

Tehtäväsi on yhdessä asiakkaasi kanssa kaivaa esiin joskus kadoksissakin ollut osaaminen, kokemus ja innostus. Autat ihmisiä jäsentämään omat vahvuutensa, selkiyttämään tavoitteensa ja ohjaat heitä työelämään. Pidät myös yhteyttä hoitotahoihin, työpaikkoihin ja muihin sidosryhmiin.

Tähän työhön meillä on valmiit toimintatavat, välineet ja työkalut, joihin pääset halutessasi myös vaikuttamaan; jokaisella verveläisellä on mahdollisuus osallistua palvelujemme kehittämiseen.

Sinulla on korkeakoulututkinto ja kokemusta ammatillisesta kuntoutuksesta, asiakkaiden urasuunnitelmien tekemisestä sekä heidän työllistymispolkunsa tukemisesta. Arvostamme myös ruotsin kielen taitoasi ja kokemustasi ryhmien ohjauksesta. Työsi edellyttää oman auton käyttöä.

Lisätietoja tehtävästä kertoo palvelupäällikkö Nina Yli-Heikkilä keskiviikkona 15.11. klo 11-13 numerossa 040 771 5621. Lähetä hakemuksesi 20.11.2017 mennessä osoitteella tyopaikat@verve.fi