Autamme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä sekä autamme koko liiketoimintaa uudistumaan. Silloin kun työelämä ei ole vaihtoehto, parannamme kuntoutujan toimintakykyä ja hyvinvointia arjessa. Toimimme 11 paikkakunnalla 250
henkilön voimin. Liity joukkoomme tekemään työtä, jossa on järkeä! 

Haemme Jyväskylään

Ammatillista kuntoutusohjaajaa

Tehtäväsi on yhdessä asiakkaasi kanssa kaivaa esiin joskus kadoksissakin ollut osaaminen, kokemus ja innostus. Autat ihmisiä jäsentämään omat vahvuutensa, selkiyttämään tavoitteensa ja ohjaat heitä työelämään. Pidät myös yhteyttä hoitotahoihin, työpaikkoihin ja muihin sidosryhmiin. Tähän työhön meillä on valmiit toimintatavat, välineet ja työkalut, joihin pääset halutessasi myös vaikuttamaan; jokaisella verveläisellä on mahdollisuus osallistua palvelujemme kehittämiseen.

Sinulla on korkeakoulututkinto sekä kokemusta ammatillisesta kuntoutuksesta, asiakkaiden urasuunnitelmien tekemisestä ja heidän työllistymispolkunsa tukemisesta. Kokemuksesi ryhmien ohjauksesta on sinulle etu. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Määräaikainen tehtäväsi alkaa elokuussa ja jatkuu 22.12.2017 saakka. Lähetä hakemuksesi 31.7.2017 mennessä osoitteella tyopaikat@verve.fi Emme valitettavasti pysty vastaamaan kyselyihin.