Autamme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä sekä autamme koko liiketoimintaa uudistumaan. Kun työelämä ei ole vaihtoehto, parannamme kuntoutujan toimintakykyä ja hyvinvointia arjessa vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen ja terapian keinoin.

Verven ja Vakuutuskuntoutus VKK:n yhdistymisen myötä vahvistamme asemiamme pääkaupunkiseudun merkittävimpänä ammatillisten kuntoutuspalvelujen tuottajana.

Haemme Helsinkiin

ammatillisia kuntoutusohjaajia


Tehtävämme on ohjata takaisin työelämään ihmisiä, joiden terveydentila vaikeuttaa työssä jatkamista. Asiakkaamme ohjautuvat meille pääasiassa työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöiltä sekä Kelalta. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa mietimme ammatillisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon sairaudesta ja vammasta huolimatta. Teemme tiivistä yhteistyötä työnantajien, kuntoutus- ja hoitotahojen, oppilaitosten sekä muun verkoston kanssa. Työhömme kuuluvat käynnit mm. työpaikoilla ja oppilaitoksissa.

Koulutusvaatimuksemme on soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi toivomme tuntemusta ammatillisen kuntoutuksen prosesseista sekä pääkaupunkiseudun työmarkkinoista ja koulutusmahdollisuuksista. Edellytämme englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ammatillisen kuntoutuksen ohjaustyöhön alan johtavassa organisaatiossa, kattavan perehdytyksen sekä moniammatillisen työyhteisön. Meillä on yhdessä tekemisen meininki; jaamme osaamista ja tuemme toisiamme. Hyvinvointisi on meille tärkeää.

Lisätiedot ammatillisen kuntoutusohjaajan tehtävistä ja tehtäviin hakemisesta:

 • määräaikainen tehtävä, kuntoutuspäällikkö Outi Ripatti, 040 5469 139 pe 29.6. klo 9–16.
  Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi 5.8. mennessä: tyopaikat@verve.fi
 • toistaiseksi voimassa oleva tehtävä, palvelupäällikkö Riitta Erämaa, 044 700 2016 ma 2.7. klo 14–16. Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi 11.7. mennessä: riitta.eramaa@vkk.fi
Haemme Helsinkiin uraohjaukseen erikoistunutta

psykologia

määräaikaiseen työtehtävään


Tehtävämme on ohjata takaisin työelämään ihmisiä, joiden terveydentila vaikeuttaa työssä jatkamista. Asiakkaamme ohjautuvat meille pääasiassa työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöiltä sekä Kelalta. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa mietimme ammatillisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon sairaudesta ja vammasta huolimatta. Teemme tiivistä yhteistyötä työnantajien, kuntoutus- ja hoitotahojen, oppilaitosten sekä muun verkoston kanssa. Työhömme kuuluvat käynnit mm. työpaikoilla ja oppilaitoksissa.

Psykologina toimit osana moniammatillista työryhmää ammatillisen kuntoutuksen palveluissa sekä tuet ammatillisten kuntoutusohjaajien asiakkaiden uraohjauksessa. Työhösi kuuluvat oppimisedellytysten kartoitukset, soveltuvuusarvioinnit sekä psyykkisen työ- ja toimintakyvyn tutkimukset. Työ painottuu yksilöohjaukseen, mutta voi sisältää myös ryhmien vetämistä.
Koulutusvaatimuksemme on psykologian maisteri. Lisäksi toivomme tuntemusta ammatillisen kuntoutuksen prosesseista sekä pääkaupunkiseudun työmarkkinoista ja koulutusmahdollisuuksista. Edellytämme englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ammatillisen kuntoutuksen ohjaustyöhön alan johtavassa organisaatiossa, kattavan perehdytyksen sekä keskustelevan työyhteisön. Meillä on yhdessä tekemisen meininki; jaamme osaamista ja kehitämme yhdessä työtämme. Hyvinvointisi on meille tärkeää.

Lisätietoja tehtävästä

 • Kuntoutuspäällikkö, psykologi Outi Ripatti, 040 5469 139 pe 29.6. klo 9 - 16.
 • Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi 5.8. mennessä: tyopaikat@verve.fi Haemme Helsinkiin

nuoriso-ohjaajaa / ammatillista kuntoutusohjaajaa


Ajattelemme Vervessä, että nuorissa on tulevaisuus. Kehitämme ja toteutamme palveluja, jotka auttavat nuoria löytämään paikkansa työelämässä.

Moniammatillinen työuratiimimme Helsingissä kaipaa vahvistukseksi sinua, nuorisotyön ammattilainen, joka haluat sekä kehittää että toteuttaa palvelujamme. Keskeisiä työtehtäviäsi ovat yksilöllinen uraohjaus ja jalkautuva verkostotyö.

Voit olla koulutukseltasi yhteisöpedagogi tai sinulla voi olla muu soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme kielitaitoasi ja someosaamistasi. Tarvitset tehtävässäsi ratkaisukeskeistä ja verkostoituvaa työotetta. Eduksesi katsotaan tuntemuksesi Uudenmaan alueen koulutus- ja työmarkkinoista sekä palveluverkostoista. Oman auton käyttömahdollisuus ei ole välttämätöntä, mutta työn jalkautuvan luonteen vuoksi siitä on sinulle apua.

Tehtävä on aluksi määräaikainen vuoden 2018 loppuun, mutta jatkuu mahdollisesti vakituisena. Aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätiedot tehtävästä 

 • Lisätietoja antaa kuntoutuspäällikkö Outi Ripatti perjantaina 29.6. klo 9–16 sähköpostitse outi.ripatti@verve.fi tai puhelimitse 040 5469 139.
 • Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera osoitteeseen tyopaikat@verve.fi  5.8.2018 mennessä.Haemme Ouluun

sosionomia / sosiaalityöntekijää

Ohjaat ryhmiä ja yksilöasiakkaitamme, jotka etsivät omaa paikkaansa työelämässä. Suunnittelet ammatillista kuntoutusta yhdessä asiakkaidesi sekä työryhmän kanssa.

Toivomme sinulta kokemusta ammatillisesta kuntoutuksesta, urasuunnittelusta ja suunnitelmien toteuttamisen tukemisesta. Olet koulutukseltasi sosionomi (AMK) tai sinulla on sosiaalityöntekijän pätevyys.

Työ alkaa 20.8.2018 ja jatkuu ainakin 21.12.2018 saakka.

Lisätiedot tehtävästä

 • Tiedusteluihin vastaa palvelupäällikkö Anu Peltola 26.7. klo 14–16 p. 040 762 2850
 • Toimita hakemuksesi 30.7.2018 mennessä osoitteeseen anu.peltola@verve.fi
Haemme Ouluun

vapaa-ajan ohjaajaa

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 3.9.2018 alkaen

Tehtävässäsi osallistut asiakkaamme kuntoutumista tukevan yksilö- ja ryhmätoiminnan suunnitteluun ja ohjaukseen yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa. Iltaisin ohjaat ryhmämuotoista toimintaa, kuten askartelua, puu- tai lankatöitä, kankaanpainantaa sekä muuta harraste- ja ajanviettotoimintaa.

Arvostamme omatoimista työotettasi, organisointikykyäsi ja hyviä ryhmän ohjaustaitoja. Joustavuus ja myönteinen asenne ovat eduksesi. Koulutukseltasi voi olla musiikkiterapeutti, liikunnanohjaaja AMK, tanssiterapeutti, askartelunohjaaja tai ohjaustoiminnan artenomi AMK, yhteisöpedagogi AMK, vapaa-ajanohjaaja (nuoriso- ja vapaa-ajan ohjauksen perustutkinto tai lasten ja nuorten erityisohjaajan tutkinto), tai jalkaterapeutti AMK. Lähihoitajan opinnot katsomme eduksi.

Työ alkaa 3.9.2018 tai sopimuksen mukaan. Työaikasi on klo 14–19 välillä, noin 25 tuntia viikossa. Palkkaus terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Lisätiedot tehtävästä

 • Kyselyihin vastaa palvelupäällikkö Seija Hirsilä 15.8. klo 10.00-12.00 tai 16.8. klo 16.00-17.00 puh. 050 312 7259
 • Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 17.8.2018 mennessä palvelupäällikkö Seija Hirsilälle osoitteeseen seija.hirsila@verve.fi 

 


 

Etsimme Turun toimipaikkaamme

lääkäriä


Tehtävänäsi on etsiä ratkaisuja kuntoutujien monitahoisiin ongelmiin yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa.

Taustaltasi voit olla esimerkiksi yleis- tai työterveyslääkäri. Haemme parhaillaan mahdollisuutta myös erikoistumispaikaksi. Oleellista on kiinnostuksesi kuntoutukseen. Autamme sinua kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi. Tukenasi on maanlaajuinen lääkärikollegoiden verkosto.

Työsi voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. 

Lisätiedot tehtävästä

Toimimme ympäri Suomea yli 250 henkilön voimin. Kuulumme samaan yritysryhmään Kruunupuiston ja Kuntoutuskeskus Kankaanpään kanssa. Liity joukkoomme tekemään työtä, jossa on järkeä!