Kun työelämä ei ole vaihtoehto, parannamme kuntoutujan toimintakykyä ja hyvinvointia arjessa
vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen ja terapian keinoin. 
Autamme ihmisiä myös pääsemään ja palaamaan työhön,
sekä jaksamaan siellä paremmin. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä sekä autamme koko liiketoimintaa uudistumaan
.

Validia Kuntoutuksen yksiköt Tampereella, Järvenpäässä, Lahdessa, Porissa ja Turussa yhdistyivät Verveen 1.1.2018. Yksiköt jatkavat toimintaansa Verven nimellä.


Haemme nyt Tampereelle 

Fysioterapeuttia

Terapiapalveluihin

Työskentelet tiiviisti kuntoutujan ja hänen läheistensä kanssa. Yhteisenä tavoitteenanne on tukea hänen selviytymistään arjessa ja parantaa siten hänen elämänlaatuaan. Teet terapiatyötä toimitiloissamme sekä asiakkaille tärkeissä paikoissa, kuten koulussa, päiväkodissa tai asiakkaan kotona. Teet yhteistyötä myös esimerkiksi opettajien, muiden terapeuttien ja lähettävien tahojen kanssa.

Arvostamme kuntouttavaa työskentelyotettasi ja kokemustasi neurologisesta kuntoutuksesta. Työskentelyalueenasi on Tampere ja lähikunnat. Asiakkaasi ovat pääosin aikuisia.

Toimita hakemuksesi 16.2.2018 mennessä Terttu Rossille osoitteeseen terttu.rossi@verve.fi 
Hakuajan aikana löydät lisätietoja terapiapalveluista Validia Kuntoutus Tampereen nettisivuilta.

Lisätiedot:
kuntoutuspäällikkö Terttu Rossi 040 044 2553


Haemme nyt Poriin

Ammatillista kuntoutusohjaajaa

Tehtäväsi on yhdessä asiakkaasi kanssa kaivaa esiin joskus kadoksissakin ollut osaaminen, kokemus ja innostus. Toteutat Kelan ammatillisen kuntoutuksen palveluja ja autat ihmisiä jäsentämään omat vahvuutensa, selkiyttämään tavoitteensa ja ohjaat heitä työelämään. Pidät myös yhteyttä hoitotahoihin, työpaikkoihin ja muihin sidosryhmiin.

Tarjoamme työhösi valmiit toimintatavat, välineet ja työkalut, joihin pääset halutessasi myös vaikuttamaan; jokaisella verveläisellä on mahdollisuus osallistua palvelujemme kehittämiseen.

Sinulla on korkeakoulututkinto sekä kokemusta ammatillisesta kuntoutuksesta, asiakkaiden urasuunnitelmien tekemisestä ja heidän työllistymispolkunsa tukemisesta. Arvostamme myös kontaktejasi eri verkostoihin, kuten yrityksiin, hoitotahoihin ja virastoihin. Kokemuksesi nuorten ohjauksesta on sinulle etu. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtävä on määräaikainen ja jatkuu 31.12.2018 saakka.

Hakemukset 26.2.2018 mennessä osoitteeseen tyopaikat@verve.fi

Lisätiedot:
to 22.2.2018 klo 9–15 
palvelupäällikkö Anne Lahdenmaa
044 700 8515

Toimimme ympäri Suomea 250 henkilön voimin. Kuulumme samaan yritysryhmään Kruunupuiston ja Kuntoutuskeskus Kankaanpään kanssa. Liity joukkoomme tekemään työtä, jossa on järkeä!