Me verveläiset olemme tukena silloin, kun ihmisillä on vaikeuksia päästä työelämään tai he ovat vaarassa pudota sieltä pois. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä sekä autamme koko liiketoimintaa uudistumaan. Silloin kun työelämä ei ole vaihtoehto, parannamme kuntoutujan toimintakykyä ja hyvinvointia arjessa. Toimimme valtakunnallisesti yhteensä 11 paikkakunnalla: Helsingissä, Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Mikkelissä, Oulussa, Porissa, Seinäjoella, Tampereella ja Turussa.

Työhyvinvoinnin asiantuntija

Järjestämme kursseja, joilla sairastuneet ihmiset voivat ottaa tilanteensa haltuun. Työnantajia ja työntekijöitä autamme tilanteissa, joissa työntekijälle etsitään uudenlaisia ratkaisuja työuran eri vaiheisiin. Työurapalvelujen avulla etsimme ihmisille sellaisia työelämän polkuja, jotka lopulta palkitsevat niin työtä tekevän kuin sitä antavan. Sommittelemme ratkaisuja nuorille, joiden suurin pulma työelämässä saattaa olla se, ettei se pääse alkuunkaan.

Ratkomme vuosittain noin 6 000 työtä tekevän ihmisen tilannetta, heidän itsensä kanssa. Asiakkaidemme puolesta toiminnan kustantavat Kela, työvoimahallinto, vakuutusyhtiöt sekä työnantajat. Toimintamme taustalla on tieteellinen tutkimustyö, joka tuottaa toimialalle uutta osaamista ja palveluja.

Toimintakyky ja hyvinvointi arjessa

Vaativa lääkinnällinen kuntoutus tulee kyseeseen silloin, kun heikentynyt toimintakyky tuo haasteita selviytyä arjessa. Tarjoamme myös erilaisia terapiamuotoja, kuten fysioterapiaa, toimintaterapiaa ja puheterapiaa.

Vastuullinen ja kotimainen

Verven omistajayhtiö on KK-Verve Oy. Sen omistavat Kuntoutuskeskus Kankaanpää ja Punkaharjulla sijaitseva Kruunupuisto, joiden taustalla ovat kotimaiset omistajat Kuntoutussairaalasäätiö Kankaanpää ja Punkaharjun kuntoutussairaalasäätiö. Säätiöiden toiminnan tarkoitus on kuntoutuksen kehittäminen.

Verven johtoryhmän muodostavat:
toimitusjohtaja Hannu Ronkainen 050 559 4797
varatoimitusjohtaja Raimo Kalliokoski 050 553 9111
kuntoutusjohtaja Oili Alatorvinen 040 558 0828
talousjohtaja Jorma Kudjoi 040 095 7858

Verve lyhyesti

Verve on perustamisensa jälkeen
laajentunut Oulusta
11 paikkakunnalle Suomessa.

Historia vuosilukuina >>Verve = englannin kielen sana, jonka juuret ulottuvat latinaan. Verve-sana tarkoittaa lennokkuutta, voimaa, intoa ja vauhtia.